Omlouváme se, ale náš e-shop je momentálně mimo provoz kvůli údržbě. Vaše objednávka nemůže být aktuálně realizována. Děkujeme za pochopení.

Svíčky a jemné vůně jarních inspirací.

Jaro je obdobím změn, chvílí, které přinášejí nejen svěží vánek, ale také ikonické produkty. Stávají se neodmyslitelnou součástí tohoto magického času. Jedním z nich je série svíček a difuzérů v matném skle. Jejich vůně dodá vašemu dni nový rozměr. Objevte společně s námi jedinečné produkty a dopřejte si chvíli relaxace v atmosféře jemné vůně jarních inspirací.

Lotusový květ

Jaro je časem relaxace a uvolnění. Je dobré se nyní obklopit oblíbenými vůněmi, které dodají energii a pozitivní náladu. Sada svíčky a difuzéru Lotusový květ byla vytvořena pro speciální okamžiky. Vůně jablka, pomeranče a cedrového dřeva vás přenesou do světa plného harmonie a uvolnění. Tato vůně je zároveň jemná a silná, obalující smysly tóny sladkosti a svěžesti. Je to vůně, která relaxuje mysl a dodává životní energii. Barevnost této sady naplňuje optimismem, vyvolává asociace na blaženost a teplo. To je prostě esence elegance.

Tmavá ostružina

Existuje mnoho způsobů, jak se uvolnit. Po intenzivním dni plném výzev, nic neúčinkuje tak uklidňujícím způsobem jako jemné světlo plamene svíčky a její příjemná vůně. Tmavá ostružina není jen směsí dokonale sladěných ingrediencí – je to opravdový požitek pro smysly. Stačí zavřít oči a cítit ten sladký aroma a nechat se unést od každodenních starostí. Tato vůně naplní prostor klidem a radostí, poskytující chvíli blažené relaxace. Ať se vůně svíčky Tmavá ostružina stane vaším oblíbeným prvkem večerního rituálu. Čas na sebe, na reset mysli, regeneraci sil. Zapálením této svíčky si dáváte dárek v podobě úlevy pro tělo a duši.

Difuzéry a vůně na jaro

Bylinková zahrada

Přeneste se do Bylinkové zahrady vonící citrónem, bergamotem, cedrovým dřevem, místa plného svěžesti a energie plynoucí z přírody. Jemná, světle zelená barva skla a dřevěné víčko ladí s aranžmá interiérů a ekologickým životním stylem. Ponořte se do Bylinkové zahrady již dnes!

Cestujte s námi do světa výjimečných vůní, neváhejte, prozkoumejte naši kolekci a objevte své oblíbené vůně na jaro.